Keresés...


Herczeg Ágnes Boriskola - Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

A www.herczegagnes.com böngészésével és igénybe vételével a felhasználó kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a www.herczegagnes.com weboldal használatára és elérhető szolgáltatásaira vonatkozó általános szerződési feltételeket és az adatkezelési tájékoztatást.

1. Üzemeltető adatai

Cégnév: Wine School Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1116 Budapest, Ibrahim u. 26. 706.
Adószám: 25038411-2-43
Cégjegyzékszám: 01 09 196178
Nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Elérhetőség: info@herczegagnes.com
Telefon: 06 30 955 9225 ; 06 30 648 8490
Bankszámlaszámok: Unicredit Bank 10918001-00000074-09220004

2. Regisztráció

Vásárlás felhasználói regisztrációval, és regisztráció nélkül is lehetséges a szükséges adatok megadásával, a Herczeg Ágnes Boriskola weboldalán. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni. Kérjük, ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a teljesítés/kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

3. Vásárlás

A weboldalunkon szereplő termékek megvásárolhatóak online, bankkártyás fizetéssel. Weblapunkon árainknál a bruttó árak kerülnek megjelenítésre.

A weblapon kínált termékek megvásárlása az egyes termékek/programok oldalán található „kosár" gomb megnyomásával kezdhető meg. Ezt követően, a felugró ablakban lehetőség van a vásárlás folytatására, a kosár tartalmának módosítására, illetve a vásárlás befejezésére, a „pénztár" gombra való kattintással.

A vásárlás regisztrációt, vagy ha ez már megtörtént, akkor belépést követően folytatható, vagy az adatok megadása után teljesíthető.

4. Fizetési lehetőségek és feltételek

Vásárló a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét online megrendelés során és csak ebben az esetben, online bankkártyás fizetéssel egyenlítheti ki. Bankkártyás fizetés online rendszerünkön keresztül történik az UniCredit Bank rendszerének segítségével Visa, Visa Electron, Master, Maestro, American Express kártyákkal.

A Wine School Kft. részteljesítést nem vállal és nem fogad el. A Vásárló a megrendelés összes tételét egyben megveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja. A programon történő részvétel teljes összeg beérkezésével és a visszaigazoló email megérkezésével válik biztossá.

5. Szállítási feltételek

A Wine School Kft. program illetve kurzus részvételi jegyet nem szállít ki. Online vásárlás vagy webshopon keresztül történő vásárlás esetén visszaigazoló e-mailben kapja meg a programra való jelentkezés visszaigazolását. Jegyezze fel az e-mailben kapott sorszámát, mert szükség lesz rá a regisztrációnál, utalásánál.

Amennyiben terméket is vásárolt ( könyv, ajándéktárgy), abban az esetben a többi termékre a webshopra érvényes szabályozások a mérvadóak.

6. Gondosság

Amennyiben a Wine School Kft. minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webshop felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor Wine School Kft. nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél 8 napon belül elállhat vásárlási szándékától.

7. Szavatosság

A fogyasztói szavatossági igényekre a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.") Hatodik Könyvének XXIV. Fejezetében, illetve a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV. 29.) NGM rendeletben foglaltak az irányadóak.

8. Garancia

A Szolgáltatót termékeire vonatkozóan a polgári törvénykönyv és a 151/2003. Korm. rendelet alapján jótállási kötelezettség terheli, amely azt jelenti, hogy a jótállás időtartama alatt a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba a termék nem rendeltetésszerű használatára vezethető vissza.

A jótállás időtartama (a jótállási idő) a tényleges teljesítéssel, tehát a terméknek az Ügyfél részére történő átadásával.

Tartós fogyasztási cikknek minősülnek az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet mellékletében felsorolt termékek, melyekre a jogszabály egy éves kötelező jótállási időtartalmat ír elő.

9. Árucsere

Ha a megrendelt termék mégsem nyerte el tetszését, lehetősége van adott értékben egy másik ajándékot választania, vagy magasabb áron fekvő termék esetében ráfizetéssel átváltani/cserélni. 8 munkanapon belül vegye fel a kapcsolatot a Wine School Kft. munkatársával, közölje az adatokat, amiből a rendelés beazonosítható, illetve hogy milyen terméket mire kíván kicserélni, és munkatársaink ellenőrzik a csere lehetőségét. Az árucsere lehetősége csak és kizárólag tárgyi termékekre vonatkozik, egyéb szolgáltatásokra nem.

10. Lemondás

Amennyiben 14 munkanappal az esemény előtt történik az Ügyfél részéről a lemondás, úgy a belépőjegy teljes összegét visszafizetjük, vagy lehetőséget biztosítunk egy másik rendezvény kiválasztására, ha arra még van férőhely. Amennyiben a lemondás nem történik meg írásban az info@herczegagnes.com vagy az  oktatas@herczegagnes.com e-mail címeken (telefonos lemondást nem áll módunkban elfogadni), akkor nem áll módunkban a befizetett összeget visszautalni. Ha az esemény előtt kevesebb, mint 8 nappal történik az Ügyfél részéről a lemondás, úgy a belépőjegy összegét nem áll módunkban visszatéríteni.

A Wine School Kft. fenntartja a jogot versenyérdek-ellentét okán bizonyos cégek jelentkezését indoklás nélkül visszautasítani.
Nem megfelelő létszám esetén a Herczeg Ágnes Boriskola fenn tartja a jogot az esemény előtt két nappal lemondani az eseményt, illetve jogosult a meghirdetett programok témájának, időpontjának, valamint az oktatók személyének az egyoldalú módosítására – ide értve az egyes meghirdetett tréningek törlésének lehetőségét is. Amennyiben a Wine School Kft. által történik a lemondás: betegség, szervezési okból kifolyólag vagy kisszámú résztvevő esetén, a jelentkezőket azonnal értesíti és tájékoztatja a legközelebbi dátumról. Ez esetben az új időpont kiírását követően az Ügyfél eldöntheti, hogy a befizetett összeg visszatérítését kéri, vagy részt kíván venni az új dátummal meghirdetett programon.

A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását az info##kukac##herczegagnes.com vagy az oktatas##kukac##herczegagnes.com e-mail címen teheti meg.

11. Online fizetési adattovábbítási nyilatkozat

A weblap böngészésével, használatával a fogyasztó tudomásul veszi, és kifejezetten hozzájárul, hogy a Wine School Kft. által a www.herczegagnes.com, felhasználói adatbázisában tárolt, a vásárlás során megadott személyes adataim átadásra kerüljenek az UniCredit Bank, mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

12. Az Ügyfél jogai és kötelezettségei

Az Ügyfél, vagy az általa megnevezett résztvevő a befizetett programon jogosult részt venni, és jogosult a leírt szolgáltatások igénybevételére, továbbá jogosult a programon megszerzett információk és tapasztalatok, és tudásanyag saját célú felhasználására.

Az Ügyfél, vagy az általa megnevezett résztvevő a befizetett tréningen tényleges részvételre nem kötelezhető! Amennyiben azonban a résztvevő a programon nem vesz részt és előzetesen nem került lemondásra, úgy az ügyfél nem élhet pénz visszafizetési jogával, és nem kérheti a program utólagos megtartását.

Az Ügyfél köteles az általa a jelentkezéskor megadott adatok és információk helyességéről meggyőződni, az ebben történt változást a program megkezdéséig jelenteni, mert a hibás adatokból eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni.

13. Házirend

A helyszínen érvényben levő házirend alapján tilos a dohányzás, illetve a személyzet utasításait minden esetben be kell tartani.

A résztvevők a regisztrációval elfogadják a boriskola szabályzatát, mely szerint a programok ideje alatt készült fényképek vagy mozgókép-anyagok csak személyes felhasználásra rögzíthetőek. Wine School Kft. a saját reklámozása céljából felvételeket készíthet (programfüzetek és poszterek).

A megállapodás határozatlan ideig érvényes.

14. Vegyes rendelkezések

A megrendelt szolgáltatásokat/termékeket a rendelés kedvezményezettje saját felelősségére veszi igénybe.

A jelen Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben Magyarország vonatkozó jogszabályai az irányadóak, így különösen a Ptk. rendelkezései.

Budapest, 2015. augusztus 17.

Partnerek

Liebherr-logo

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!