Keresés...


Herczeg Ágnes Boriskola - Cégeknek

Cégeknek

Borral kapcsolatos céges rendezvények tekintetében nem ismerünk lehetetlent.

 

Konferencia?

Szimpla délutáni kóstoló a kollégákkal?

Csapatépítő boros délután, vagy épp a karácsonyi parti egyik kísérő eseménye?

A jó hangulatot és a jó borokat garantáljuk!


A helyszín lehet nálunk, a Herczeg Ágnes Boriskolában - itt maximum 24 főig vállalunk csoportokat -, de szívesen megyünk más helyszínekre is, sőt szívesen dolgozunk össze rendezvényszervező cégekkel is. Általában 8 főtől vállaljuk a rendezvényeket, felső határ pedig igazából nincs, gyakorlottak vagyunk akár több száz fős rendezvények terén is. Nem riadunk vissza attól sem, ha különleges, nehezen beszerezhető tételekkel szeretnétek felejthetetlenné tenni az estét, de a mindennapok borait is izgalmassá és élvezetessé tudjuk varázsolni. Mivel borászatoktól és borkereskedésektől függetlenül dolgozunk, így számunkra az a legfontosabb, hogy a megrendelőnk számára a legtökéletesebb borválogatásokat biztosítsuk. Velünk a borkóstolás igazi élménnyé alakul át, a csapatunk profi és képzett szakemberekből áll, akik magyarul, angolul, németül, sőt akár kínaiul is megállják a helyüket.


 

Jöjjön egy kis ízelítő abból, amit cégeknek kínálunk:


Borbár (40 főtől)
Elegetek van abból, hogy nem lehet a céges rendezvényeken, vagy a konferenciákon jó borokat inni? Ha borbárt mi visszük, ez biztosan nem fordulhat elő. A borokat a rendezvény jellegéhez, tematikájához, illetve a cég igényeihez alakítjuk. Laza networking est? Esetleg egy exkluzív parti a kiemelt ügyfeleknek? Mivel mi borászatoktól és borkereskedésektől függetlenül dolgozunk, így a klisék helyett valóban izgalmas palackok kerülnek a pultba, és tőlünk kérdezni is lehet.

Áraink:

  • alap csomagok már nettó 1000 Ft/fő/órától

Kötetlen borkóstoló (8 főtől)

Ezt a programot valóban rátok szabjuk. Legyen ez önálló borkóstoló est, vagy egy vacsora előtti vagy vacsora utáni kiegészítő rendezvény, a laza és kötöttségektől mentes borozás garantált. Az est folyamán megtanulhatjátok, hogyan kóstoljatok úgy, mint a profik, és hogyan ismerjétek fel a minőségi borokat. Különféle árkategóriában kínálunk boros csomagokat, de nyitottak vagyunk egyedi boros kívánságok teljesítésére is. Akár egy boros kvízzel is feldobhatjuk a programot, ha szeretnétek - hogy mennyire legyünk aktívak, csak rajtatok és a rendezvény jellegén múlik!

Áraink:

  • alap csomag: nettó 6.000 Ft/főtől
  • normál csomag: nettó 7.000 Ft/főtől
  • prémium csomag: nettó 10.000 Ft/főtől

Legyetek borguruk (8 főtől)

Ez a program egy egész délutánról szól, és bevezet benneteket a borok világába. A borkóstolási alapok mellett a bor-étel párosítást alapjait is elsajátítjátok, és kvíz játékok, játékos feladatok is színesítik a programot. A magyar borok mellett szívesen színesítjük a borkínálatot külföldi borokkal is, sőt, építhetjük a programot csak egy országra, vagy fajtára, borvidékre is. A program opcionálisan választható egy borvacsorával összekötve is.

Áraink:

  • nettó 11.000 Ft/főtől

Csapatépítő bor-show (8 főtől)

..mert a cégekben ugye sokféle terület dolgozik együtt, és mindenkinek megvan a saját maga specialitása... Ezen a programon mindenki megmutathatja a kreatív oldalát, komfort zónán belül és kívül egyaránt. A program során a borkóstolási alapok és a feladathoz szükséges ismeretek elsajátítása után csoportokat alakítunk ki, amelyeknek egy-egy speciális feladatot kell végrehajtaniuk: meg kell alkotniuk a saját borukat, stílusra, megjelenésre, és ki kell dolgozni a hozzá kapcsolódó értékesítési stratégiát, majd prezentálni a végeredményt. Minél vadabb és kreatívabb, annál izgalmasabb! A kreativitásról és a ihletről a program alatt kóstolt borok és a segítő borszakértők is gondoskodnak - a győztes csapat pedig természetesen jutalomban részesül.

Áraink:

  • nettó 12.000 Ft/főtől

Budapesti borbár-váltó (8 főtől 24 főig)

Ki ne emlékeznek az iskolás korunk akadályversenyeire, sőt, a főiskolás-, vagy egyetemi évek kocsmatúráira? A program egy általános borkóstolási ismeretek oktatással indul, amely után a csapatok különböző borbárokat látogatnak végig az est folyamát egy itinert követve, és a borbárokban különböző feladatokat kell megoldaniuk, illetve kérdésekre kell válaszolniuk. A túra végén természetesen győztes hirdetünk.

Áraink:

  • nettó 15.000 Ft/főtől

Fine Wine Challenge (egyedi megbeszélés alapján)

Igazi ínyencek vagytok? Egy olyan csapat, amelyik csak a legjobbal éri be? Esetleg valami igazán nagy dolgot szeretnétek megünnepelni? Velünk erre is van lehetőségetek! Ha ismeritek a Fine Wine világot, esetleg van is a gyűjteményetekben pár különleges palack, akkor azokkal is szívesen dolgozunk, de be is szerezzük ezeket a speciális borokat nektek, és be is vezetünk benneteket ebbe a kiváltságos világba. Fine and Rare Wine Specialist-ként azt mondhatom, hogy valóban kóstolásra érdemesek.

Áraink:

  • egyedi megbeszélés alapján

A fenti programokon kívül személyre szabott boros programokat is szívesen vállalunk, vagy találunk ki. Ez lehet egy incentive bortúra vagy akár egy csapatépítő szüret is itthon vagy külföldön.

Bővebb információért és ajánlatért az alábbi elérhetőségeken várjuk a jelentkezéseket: info##kukac##herczegagnes.com vagy +36 30 955 9225

Partnerek

Liebherr-logo

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!