Keresés...


Herczeg Ágnes Boriskola - Hogyan működünk

Hogyan működünk

Ajánlatkérés

Telefonon és e-mailben is kérhetsz tőlünk ajánlatot, sőt, ha valami különlegesebbet szeretnél, vagy tanácstalan vagy, akkor személyesen is tudunk egyeztetni a részletekről. Amit mindenképp tudnunk kell, az a vendégek száma, a rendezvény jellege, hogy mit szeretnétek, és hol, valamint a dátum. Minél előbb jelzed nekünk mikor szeretnéd a rendezvényt, annál biztosabb, hogy a rendelkezésetekre tudunk állni.

Megrendelés

Ha az ajánlatunk elnyeri tetszéseteket, a megrendelést egy megbízási szerződés aláírásával, és a végösszeg 25%-nak, de minimum 30.000 Ft + ÁFA-nak a befizetésével véglegesítjük. Ez biztosítja az időpontot számotokra, és ebben rögzítjük a részleteket is.

Ha a megrendelés és a rendezvény időpontja között változik a vendégszám, az nem probléma, tudunk hozzá igazodni, de írásban kell nekünk jelezned legkésőbb 8 nappal a rendezvény előtt.

Fizetés

Készpénzzel és átutalással is fizethettek. Általánosságban a teljes összeg kifizetését kérjük legkésőbb a rendezvény napjáig.

Lemondás

A befizetett előleget nem áll módunkban visszatéríteni, ha mégis lemondásra kerülne a rendezvény, az összeg felhasználható, ha újra foglaltok 3 hónapon belül.

Egyedi igények

Rugalmasan állunk minden egyedi kérés teljesítéséhez.

Elérhetőségeink:

E-mail: info##kukac##herczegagnes.com

Telefon: +36 30 955 9225.

Partnerek

Liebherr-logo

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!