Keresés...


Herczeg Ágnes Boriskola - Magánszemélyeknek

Magánszemélyeknek

Legénybúcsú / Leánybúcsú?

Esküvő?

Külföldi vendég?

Születésnap? 

Családi / baráti összejövetel? 

Velünk az egész társaság nagyszerűen érzi majd magát!


Boros programjaink informatívak és szórakoztatóak, és mivel a programot teljesen egyénre és alkalomra szabjuk, így az egész társaság nagyszerűen érzi majd magát. Szívesen együttműködünk vendéglátóhelyekkel illetve rendezvényszervező cégekkel is, amennyiben nagyobb rendezvényről van szó.

Általában 8 főtől vállalunk rendezvényeket, felső határ pedig igazából nincs, gyakorlottak vagyunk akár több száz fős rendezvények terén is. Nem riadunk vissza attól sem, ha különleges, nehezen beszerezhető tételekkel szeretnétek felejthetetlenné tenni az estét, de a mindennapok borait is izgalmassá és élvezetessé tudjuk varázsolni. Vakkóstolót is szívesen tartunk.


Ötletek kóstoló témának:

Pezsgők vs. habzóborok: Ha téged is elvarázsol a sok kis buborék, imádod a hűsítő habzókat és pezsgőket kortyolgatni, akkor ezt az estét neked találtuk ki! Kóstolunk, és közelebbről megismerkedünk a leghíresebb habzókkal, pezsgőkkel. Megismerkedünk a készítési technikákkal, a különbségekkel, és feltérképezzük, mely ételekhez illenek leginkább. Eperrel iszogatnád a pezsgőt? Nálunk ezt is megteheted.


Csak a Champagne: A világ legismertebb és legmenőbb pezsgőiről szól ez a program. Megismerkedünk a legnagyobb és kisebb champagne-házakkal, évjáratokkal. Kóstolunk és összehasonlítunk rosé, vintage, non-vintage pezsgőket. Ha igazán luxust szeretnél, jöhet egy kis lazac és kaviár is a champagne mellé..


Bor-kvíz: Kötetlen, vidám borkóstoló, ahol megtanulsz úgy kóstolni, mint egy profi. Csapatokat alkotunk, és vakon kóstolunk, azaz nem tudjuk, melyik poharunkban milyen bor van. A feladat, hogy a kóstolási jegyzeteink alapján megtaláljuk, melyik jegyzet és bor tartozik egymáshoz.


Fine Wine Challenge: Igazi ínyencek vagytok? Egy olyan csapat, amelyik csak a legjobbal éri be? Esetleg valami igazán nagy dolgot szeretnétek megünnepelni? Velünk erre is van lehetőségetek! Ha ismeritek a Fine Wine világot, esetleg van is a gyűjteményetekben pár különleges palack, akkor azokkal is szívesen dolgozunk, de be is szerezzük ezeket a speciális borokat nektek, és be is vezetünk benneteket ebbe a kiváltságos világba.


Bor-étel párosítás: A kurzus során az alap ízeket párosítjuk: kóstolunk borokat és ételeket a legkülönbözőbb kombinációban. A kóstoló célja, hogy egy erős alapot és magabiztosságot adjon a résztvevők számára a bor-étel párosítás terén, így egyszerűbb és tudatosabb lesz a borvacsorák menüinek összeállítása - akár otthon is. A borkóstoló történhet csak desszertekkel, csak sajttal vagy sonkával is, egyedi igényeknek megfelelően. Mit szólsz egy olasz borok kóstolójához, olasz desszertekkel?


Légy a társaság sommelierje!: Buli a barátokkal? Póker parti? Üzleti vacsora? Családi ünnep? Vagy csak egy vacsora a kiválasztottal A mindennapok különböző helyzeteire, alkalmaira készít fel ez a kóstoló, a családi születésnaptól kezdve egészen a kisebb céges összejövetelekig, hogy magabiztosabb tudj lenni egy-egy üzleti vacsorán, egy pohár melletti megbeszélésen.


Tematikus kóstolók: Építhetjük a programot csak egy országra, vagy fajtára, borvidékre is. A kóstoló témája lehet: Burgundia, Olasz borok, Környező országok szőlőfajtái, Újvilági borok, stb. A téma kiválasztásában segítünk, újabb ötleteket is szívesen adunk. Prémium kóstolóra is lehetőséget biztosítunk.


Borról neked – dűlőből a szupermarketbe: kezdőknek, a mindennapokban praktikus tudásra fókuszálva. A kóstoló folyamán a következő kérdésköröket járjuk körbe: milyen borok vannak, hogyan készül a bor; hogyan válasszuk, vásároljunk bort, majd hogyan tároljuk; borkóstolási alapok több boron bemutatva ; bor-étel párosítási ismeretek; illatmintákon megismerkedünk a borban előforduló illatokkal; megtapasztaljuk, hogy a száj mely részén érezzük a tannint, a savat, édességet és alkoholt.


Ismerd meg a nemzetközi szőlőfajtákat – sauvignon blanc-tól a syrah-ig: Ez a kóstoló a világ legismertebb szőlőfajtáit mutatja be. A friss, ropogós savakkal rendelkező sauvignon blanc-al kezdődik és testesebb vörösekkel végződik, mint a cabernet sauvignon vagy a syrah. A kóstoló azok számara is érdekes, akik most kezdenek ismerkedni a borokkal, és azoknak is sok újat tud mondani, akik már jártasabbak a témában. Ha ezt a kóstolót választod, olyan tudást szerzel, melyet bárhol a világban kamatoztathatsz.


Fedezd fel a magyar borok legjavát: Ezen a kóstolón megismerkedünk a magyar borvidékekkel, és az országunkban jellemző szőlőfajtákkal. A kóstolót egy kiváló magyar pezsgővel kezdjük, majd a fehérektől a vörösekig haladva egészen az aszúig kóstolunk kiváló tételeket. A kóstolón azokat a magyar borokat kínáljuk, melyeket top minőségűnek tartunk, és mi magunk is szívesen fogyasztanánk. Ezt a kóstolót ajánljuk külföldi vendégeknek.


Édes bűnbeesés: Ha édes kísértésre vágysz ezt a kóstolót ajánljuk. Az aszú mellett még számos édes bor létezik szerte a világból, és mi elhozzuk nektek a leghíresebbeket. Édesszájúaknak, és azoknak is ajánljuk, akik eddig nem sok desszertbort fogyasztottak, de most ezt bepótolnák. A borok mellé desszertekkel is készülünk igény szerint. A világ gyönyörű édesen!


 

A fenti programokon kívül személyre szabott boros programokat is szívesen vállalunk, vagy találunk ki. Ez lehet egy csapatépítő, családi vagy baráti szüret is itthon vagy külföldön.

Bővebb információért és ajánlatért az alábbi elérhetőségeken várjuk a jelentkezéseket: info##kukac##herczegagnes.com vagy +36 30 955 9225.

Partnerek

Liebherr-logo

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!