Keresés...


Herczeg Ágnes Boriskola - Miért velünk tanulj?

Miért velünk tanulj?

 
  • Mert mi nem csak tanítjuk, hanem csináljuk is azt, amiről előadunk. És mert szeretjük a bort...
  • Nálunk nem kell feszengened, mivel az órák laza, kötetlen stílusban zajlanak. A komoly dolgokról is lazán beszélünk. 
  • Mindentől és mindenkitől függetlenek vagyunk, tehát azokkal a borokkal dolgozunk, amelyeket az adott témához a legmegfelelőbbnek tartunk, és mi magunk is bármikor szívesen innánk. Külföldről is hozunk borokat az órákra.
  • Nálunk nincsenek tabuk, bármit lehet kérdezni a borokról, és az előadásokkal kapcsolatosan. Saját magunkból kiindulva is tudjuk, hogy a kurzusok alatt nagyon sok kérdés fogalmazódik meg mindenkiben.
  • Kóstolóink több poharasak, hogy vissza lehessen kóstolni a borokat.
  • A kóstolókon mindig biztosítunk baguettet, ásványvizet, papírt és tollat, ha jegyzetelnél, így nem kell semmit sem magaddal hoznod.

Rólunk mondták

"Ági borkurzusai olyanok, mintha shoppingolni mennénk a barátnőimmel, és magunkkal vinnénk egy top stylistot, aki komolyan veszi a divatot, mindenkinél jobban ért hozzá, mégis figyelembe veszi a személyiségünket és az egyedi igényeinket. Nincsenek szent és sérthetetlen szabályok, nincs rossz válasz(tás), vagy bármiféle kötöttség. Tanulunk, hódolunk a szenvedélyeinknek és jól érezzük magunkat, feszengésmentesen."
Magyar Vivien - Luxury Funzine Magazin

"Profi csapat, kiváló borok, remek hangulat! Ajánlom mindenkinek, aki hiteles, ám érthető és logikusan felépített képzésre vágyik, hiszen Ági szakértelme és közvetlen barátságos stílusa azokkal is megkedvelteti a borokat és a borozás művésztét, akik korábban félve választottak italt a vacsora mellé. legyen szó az alapokról vagy a gasztronómiáról esetleg egy csajos boros estéről, mindenki megtalálja a kedvére való kurzust."
Gáncsos Nikolett - Mandala Day Spa

"A jó bornak nem kell cégér!" - tartja a mondás. Vagy mégis? Herczeg Ágnes Boriskolája lehetőséget nyújt, hogy eligazodj a borok világában.
Ha szereted a jó borokat, a fantasztikus társaságot és szeretnél borkóstolás közben érdekes előadásokon részt venni ITT a helyed!
A kiváló borok és a hasonló hangulat garantált! Mindenkinek ajánlom kortól és nemtől függetlenül. Mi már törzsvendégek vagyunk!
Olajos Andrea - E-Fit International

"Herczeg Ági tudása a borokról, a borok világáról lenyűgöző, számomra fel sem foghatóan nagy. Ugyanakkor egy borokkal, borkóstolással csak  kedvtelésből foglalkozó ember szintjén is érthetően és érdekfeszítően mutatja be a témát. A tanfolyamok kötetlen hangulatban folynak, amelyek során mindig kóstolunk és úgy tanulunk. Ági nagyon jól vezet rá minket például a borokban található aromák megkülönböztetésére, a borstílusok megértésére, a legösszeillőbb bor-étel párosításokra. A kiscsoportos oktatás miatt sok az interaktivitás, sokat lehet kérdezni. Általában véve nagyon hasznosnak és ugyanakkor szórakoztatónak tartom Ági tanfolyamait."
Werschitz Ottó - ZTE Corporation

"Minden barátomnak nyugodt szívvel tudom ajánlani az iskola programjait. 3 óra alatt annyit tanultam az alapvető boros dolgokról mint amennyit eddig soha - pedig az egész családom nagy művelője ennek az ágazatnak. Borok az üzleti életben, egy baráti borvacsora megszervezése, vagy épp a szicíliai italozás titkai - ezek ma már nem okoznak gondot."
Balázs Áron

"Köszönöm szépen még egyszer a lehetőséget. Nagyszerű kóstoló volt. Ilyen komoly borsorhoz még sosem volt szerencsém. ... még mindig a borok illetve Attila előadásának hatása alatt vagyok. Mindenféleképpen megérte csak ezért felutazni Egerből."
Dr Villangó Szabolcs

"A jó bor száraz- mondják a "hozzáértők". Ágnes viszont megtalálta a módját, hogy a sok féle-fajta bor jellegzetes ízét, karakterét laikus nyelvre lefordítsa a borászat iránt érdeklődőknek!
Az előadások színesek, a kóstolt borok íze, története mennyei, a hallgatóság érdeklődő!
Imádom Herczeg Ági borkurzusait és iskoláját! Köszönöm, hogy vagytok!"
Bereczki Ivett

Partnerek

Liebherr-logo

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!