Keresés...


Herczeg Ágnes Boriskola - Referenciák

Referenciák

Cégek, akik bennünket választottak: 

MOL, GDF Suez, Google, Telenor, Cisco, T-Systems, Hewlett-Packard, Samsung, Tesco, Metro, Ital Magyarország, Aqua Panna

Allianz Hungária, Credit Suisse, MKB Bank, Egon Zehnder, Dr. Rose, Körúti Orvosi Centrum

Brit Nagykövetség, Svéd Nagykövetség, Gresham Palace Four Seasons Budapest, Elyisian, Maison Marquise, Zólyomi Zsolt parfümőr

CEBC Events, Roxer Event & More, HD Event, Human Telex, Extreme Event, Masztodon,  Nemzeti Bormaraton


Ági nemcsak a poharakat tölti fel, hanem a környezetét is megtölti élettel, energiával, vidámsággal. Szaktudásával, jókedvével, kedvességével, zseniálsan kiválasztott és így összeállt csapatával minden rendezvény fényét emelik. Öröm a közös együttműködés

Trixi - Csima-Nedvig Beatrix HD Event & Promotion (Team Leader – Senior Account Manager)


Kedves Ági, Engedd meg, hogy írásban is megköszönjem az idei Borászok Borásza Díjátadógála megvalósításához nyújtott segítségeteket! A visszajelzések és személyes véleményünk alapján is állíthatom, hogy közreműködésetekkel szakszerűen, profi módon működött az openbar, ami nagyban hozzájárult az esemény sikeréhez.

Rókusfalvy Pál


Nem ismerek más borszakértőt, aki ennyire sallang- és klisémentesen tudna bármit megválaszolni a borokkal kapcsolatban. Ágnes profin, maximális szakmai alázattal, ugyanakkor közérthetően és könnyeden tud bemutatni, vagy kiválasztani egy-egy bort, legyen az a legjobb ár-értékű, vagy a legdrágább, legizgalmasabb palack.

Mautner Zsófia (Chili & Vanília) gasztronómiai szakember


I had the pleasure of going on a personalized wine tour with Agnes to cellars located in the Tokay and Eger regions of Hungary. The combination of first class accommodations, fine dining and the main reason - visiting the cellars and meeting the vintners - made for an exemplary experience. Agnes has close personal relationships with the finest winemakers in Hungary. When they welcome her as friend they welcome you just the same. You simply must experience the wine, food, hospitality, and the new friends you are sure to make!

John P. Taborosi


Ági borkurzusai olyanok, mintha shoppingolni mennénk a barátnőimmel, és magunkkal vinnénk egy top stylistot, aki komolyan veszi a divatot, mindenkinél jobban ért hozzá, mégis figyelembe veszi a személyiségünket és az egyedi igényeinket. Nincsenek szent és sérthetetlen szabályok, nincs rossz válasz(tás), vagy bármiféle kötöttség. Tanulunk, hódolunk a szenvedélyeinknek és jól érezzük magunkat, feszengésmentesen.

Magyar Vivien Luxury Funzin Magazin


Profi csapat, kiváló borok, remek hangulat! Ajánlom mindenkinek, aki hiteles, ám érthető és logikusan felépített képzésre vágyik, hiszen Ági szakértelme és közvetlen barátságos stílusa azokkal is megkedvelteti a borokat és a borozás művésztét, akik korábban félve választottak italt a vacsora mellé. legyen szó az alapokról vagy a gasztronómiáról esetleg egy csajos boros estéről, mindenki megtalálja a kedvére való kurzust.

Gáncsos Nikolett Mandala Day Spa


Herczeg Ági tudása a borokról, a borok világáról lenyűgöző, számomra fel sem foghatóan nagy. Ugyanakkor egy borokkal, borkóstolással csak  kedvtelésből foglalkozó ember szintjén is érthetően és érdekfeszítően mutatja be a témát. A tanfolyamok kötetlen hangulatban folynak, amelyek során mindig kóstolunk és úgy tanulunk. Ági nagyon jól vezet rá minket például a borokban található aromák megkülönböztetésére, a borstílusok megértésére, a legösszeillőbb bor-étel párosításokra. A kiscsoportos oktatás miatt sok az interaktivitás, sokat lehet kérdezni. Általában véve nagyon hasznosnak és ugyanakkor szórakoztatónak tartom Ági tanfolyamait.

Werschitz Ottó


 Ágnes a La femme magazin állandó borszakírója, kiemelt eseményeink fáradhatatlan segítője, aki tudásával, a borkultúra iránti rajongásával bárkiben képes felébreszteni a borok iránti szenvedélyt. Több éves szakmai és baráti kapcsolatunk ellenére ezzel a mai napig képes lenyűgözni.

Barta Zsolt La Femme

 


Partnerek

Liebherr-logo

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!