Keresés...


Herczeg Ágnes Boriskola - Rendezvények

Rendezvények

Több, mint 10 éve foglalkozunk különféle boros programok kreatív megtervezésével, megszervezésével és lebonyolításával. A szűk körű privát borkóstolókban épp annyira otthon vagyunk, mint a több száz fős céges rendezvényekben, ahol természetesen a kollégáimmal együtt dolgozunk. Míg a kisebb rendezvényeket önállóan szervezzük meg és bonyolítjuk le, úgy az utóbbiaknál általában nagyobb csapatban dolgozunk, külsős helyszíneken, és nagyobb rendezvényszervező cégekkel, catering cégekkel együttműködve. Magánszemélyek, cégek és rendezvényszervező cégek megkeresésére is nyitottak vagyunk, és a kihívásoktól, egyedi dolgoktól sem riadunk vissza.

Komplett programokat is kínálunk cégek és magánszemélyek részére, ezekről bővebb információ a kapcsolódó menüpontok alatt található. Céges bulik, partnertalálkozó, csapatépítés, borvacsora, születésnap, esküvő, vagy legény/lánybúcsú - ezekben otthon vagyunk. 

Ők már bennünket választottak:

MOL, GDF Suez, Google, Telenor, Cisco, T-Systems, Hewlett-Packard, Tesco, Metro, Ital Magyarország,
Allianz Hungária, Credit Suisse, MKB Bank, Egon Zehnder, Dr. Rose
Brit Nagykövetség, Svéd Nagykövetség, Gresham Palace Four Seasons Budapest,
CEBC Events, Roxer Event & More, HD Event, Human Telex, Extreme Event, Masztodon, Nemzeti Bormaraton

Bővebb általános információ a menüpontok alatt, továbbá egyedi információ és ajánltkérés az info##kukac##herczegagnes.com e-mailen vagy a +36 30 955 9225 telefonszámon.

Svéd nagykövetségBordeauxKonferenciaTokajRendezvény

Partnerek

Liebherr-logo

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre!